Containere modulare si monobloc la vanzare in Bihor la preturi bune .

Va oferim din stoc sau la comanda orice model necesar dumneavoastra la o calitate ridicata.

Containere birou, in santier sau de locuit in Bihor

Containere modulare sau monobloc la preturi de producator in Bihor

Producem, vindem si livram containere modulare sau monobloc in Bihor la preturi pentru santier, birouri sau de locuit respectand standardele ISO si tinand cont de ceea ce aveti dumneavoastra nevoie

Tipurile de container pe care le comercializam pot avea rol de: bucatarie, dormitor, birou, paza, sala de mese, vestiar, locuinta temporara, adapost in caz de calamnitate, campus, sau alt tip de container, in functie de cerinte si sunt fabricate din materiale de calitate: metal, PVC, termopan. Calitatea ridicata este asigurata de sistemul de control al calitatii cu respectarea normelor internationale de calitate ISO 9001

Oferim containere birou de calitate superioara, sigure, cu usa metalica din metal rezistent, structura metalica de minim 3 mm grosime, avand astfe posibilitatea de spatii libere, si dispunerea tanplariei unde doriti pe orice latura si pozitie. Putem dota suplimentar containerele cu : aparate de climatizare si covoare din PVC speciale pentru trafic greu si intens, compartimentari diverse, bai etc.

Containere modulare pentru birouri sau santier gata functionale la livrare

Costurile pentru containerele modulare disponibile si in judetul Bihor sunt mici in comparatie cu solutii alternative de amenajare/inchiriere spatii. Containere birou la Bihor de calitate ridicata gasiti oferte de preturi containere. In functie de particularitatile clientului, firma noastra realizeaza containere modulare simple sau complexe, cu suprafete mici sau cu suprafete mari, supraetajate si pot avea scara exterioara cu trepte si podest placate cu tabla de aluminiu. In functie de dorintele clientului, se pot adauga diverse dotari, dimensiuni si compartimentari.

Toate containerele fie ca sunt de birou sau dormitor, din gama modulara sunt complet termoizolate, atat pardoseala cat si peretii si acoperisul sunt termoizolate cu panouri sandwich tristrat, tabla-spuma poliuretanica-tabla, de minim 60mm grosime spuma poliuretanica.

Containere de locuit in Bihor

Oferim solutii pentru locuinte mobile, rapid de instalat si folosit, . Containere de locuit realizate din containere modulare a Bihor cu tot ceea ce aveti nevoie instalat, rapid si de calitate

Livrare containere in Bihor

Firma noastra vinde containere la preturi fixe, stabilite la inceput, consemnate in contractul de vanzare si care nu sufera majorari neprevazute pe parcursul colaborarii. Containerele modulare din metal pe care firma noastra le vinde pot fi concepute respectand orice fel de dimensiune sau plan atipic convenit impreuna cu clientul. In functie de cerinte si complexitatea solicitata, realizarea poate dura intre 3 si 14 de zile lucratoare, termenul de executie fiind comunicat clientului din start.

Iata care sunt cele mai comune dimensiuni solicitate:
1. L = 6000; l=2430; H=2550

2. L = 5000; l=2430; H=2550

3. L = 3000; l=2430; H=2550

Daca doriti sa cumparati containere in Bihor beneficiind de calitate inalta la preturi de producator va rugam sa ne contactati la telefon 0723 136 796 sau pe email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.