Containere modulare si monobloc la vanzare in Valcea .

Containere birou, in santier sau de locuit in Valcea

Containere modulare sau monobloc la preturi de producator in Valcea

Producem, vindem si livram containere modulare sau monobloc in Valcea la preturi bune pentru santier, birouri sau de locuit respectand standardele ISO si tinand cont de ceea ce aveti dumneavoastra nevoie

Tipurile de container pe care le comercializam pot avea rol de: bucatarie, dormitor, birou, paza, sala de mese, vestiar, locuinta temporara, adapost in caz de calamnitate, campus, sau alt tip de container, in functie de cerinte si sunt fabricate din materiale de calitate: metal, PVC, termopan. Calitatea ridicata este asigurata de sistemul de control al calitatii cu respectarea normelor internationale de calitate ISO 9001

Oferim containere de calitate superioara, sigure, cu usa metalica din metal rezistent, strutura metalica de minim 3 mm grosime, avand astfe posibilitatea de spatii libere, si dispunerea tanplariei unde doriti pe orice latura si pozitie. Putem dota suplimentar containerele cu : aparate de climatizare si covoare din PVC speciale pentru trafic greu si intens, compartimentari diverse, bai etc.

Containere modulare pentru birouri sau santier gata functionale la livrare

Costurile pentru containerele modulare disponibile si in judetul Valcea sunt mici in comparatie cu solutii alternative de amenajare/inchiriere spatii. Containere birou la Valcea de calitate ridicata gasiti oferte de preturi containere. In functie de particularitatile clientului, firma noastra realizeaza containere modulare simple sau complexe, cu suprafete mici sau cu suprafete mari, supraetajate si pot avea scara exterioara cu trepte si podest placate cu tabla de aluminiu. In functie de dorintele clientului, se pot adauga diverse dotari, dimensiuni si compartimentari.

Toate containerele fie ca sunt de birou sau dormitor, din gama modulara sunt complet termoizolate, atat pardoseala cat si peretii si acoperisul sunt termoizolate cu panouri sandwich tristrat, tabla-spuma poliuretanica-tabla, de minim 60mm grosime spuma poliuretanica.

Containere de locuit in Valcea

Oferim solutii pentru locuinte mobile, rapid de instalat si folosit, Containere de locuit realizate din containere modulare la Valcea cu tot ceea ce aveti nevoie instalat, rapid si de calitate

Livrare containere in Valcea

Firma noastra vinde containere la preturi fixe, stabilite la inceput, consemnate in contractul de inchiriere/vanzare si care nu sufera majorari neprevazute pe parcursul colaborarii. Containerele modulare din metal pe care firma noastra le vinde sau inchiriaza pot fi concepute respectand orice fel de dimensiune sau plan atipic convenit impreuna cu clientul. In functie de cerinte si complexitatea solicitata, realizarea poate dura intre 3 si 14 de zile lucratoare, termenul de executie fiind comunicat clientului din start.

Iata care sunt cele mai comune dimensiuni solicitate:
1. L = 6000; l=2430; H=2550

2. L = 5000; l=2430; H=2550

3. L = 3000; l=2430; H=2550

Daca doriti sa cumparati containere in Valcea beneficiind de calitate inalta la preturi de producator va rugam sa ne contactati la telefon 0723 136 796 sau pe email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cautari recente:

Containere modulare , containere birou, containere santier, containere modulare, containere de locuitcabine de paza, containere santier, containere de locuitcabine de paza, containere sanitare, grupuri sanitare, containere de vanzare, birouri de vanzare, containerede locuit, containere modulare, containere de birou, container modular, containere dormitor, containere de vanzare, pret containere, preturi containere, containere sanitare, grupuri sanitare, containere de vanzare, birouri de vanzare, dormitoare de vanzare, containere dormitor, vanzari containere, preturi containere, container dormitor, container sanitar, containere vestiar, Containere modulare , containere birou, containere santier, containere de locuitcabine de paza, containere sanitare, containere de vanzare, container de vanzare, birouri de vanzare, container dormitor de vanzare, containere dormitor, vanzari containere, preturi containere, container , container sanitar, containere vestiar, pret containere, preturi containere modulare, pret container, vanzari containere, preturi containere, container modular , containere modulare, containere modulare preturi, Containere modulare , container modular, containere, containere metalice, container de vanzare, containere sociale, case din containere, pret casa din container, pret containere, preturi containere, vanzare containere, containere modulare pret, containere de locuit pret , containere modulare, containere de locuit, containere dormitor, containere de vanzare, containere de locuit, casa de locuit din containere, containere birou de vanzare, containere sanitare, containere birou , containere modulare, containere dormitor, containere sanitare, container birou, container de vanzare, containere, containere birou, container sanitar, containere vestiar , containere birou, containere dormitor, containere de vanzare, container modular, preturi containere, containere de locuit, containere sanitare, grupuri sanitare, containere de vanzare, birouri de vanzare, container de vanzare, preturi containere, containere modulare , container sanitar, containere vestiar, containere, containere metalice, containere santier, containere de locuitcontainer modular pret, containere sanitare, container, containere de locuit, containere casa de locuit pret container de locuit
Preturile sunt informative si pot surveni modificari in timp. Va oferim preturi atractive si competitive la containere pe care noi, in calitate de producatori vi le putem oferi. Pentru intelegerea deplina a preturilor si produselor nu ezitati sa ne contactati.